Kaptein Sabeltann med filmklipp fra Nesoddbåten

Kaptein Sabeltann, Kyrre Haugen Sydness, Odd Magnus Williamson, Storm Films

Skuespiller Kyrre Haugen Sydness i rollen som selveste Kaptein Sabeltann. I bakgrunnen ser vi Odd Magnus Williamson i rollen som Langemann. Se trailer og bakomfilm nesderst i artikkelen!

26.september braker det løs med ekte sjørøveri på kinoene rundt om i landet. Atter en gang skal Kaptein Sabeltann-feberen spre seg i vårt langstrakte land. Ikke nok med det, denne gangen har det blitt brukt svimlende 50 millioner kroner på innspillingen og det viser seg i storslåtte scener som er verdt å få med seg. Blant skuespillerne finner vi blant annet Pia Tjelta som spiller Rosa, Anders Baasmo Christiansen som Kong Rufus og Jon Øigaarden i rollen som Prins Badal. Skumle Prins Badal og lattermilde kong Rufus bor i det legendariske kongeriket Lama Rama som Kaptein Sabeltann seiler til med sine menn. De setter ut på en farefull og spennende jakt etter en skatt, mens foreldreløse Pinky, spilt av Vinjar Pettersen, leter etter sin far.    

Kaptein Sabeltann, Terje Formoe, Storm films

Terje Formoes Kaptein Sabeltann har 25års jubileum i år og setter nok et spor på kartet med «Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama».

Det de færreste vet er at det er en Nesodding som står bak roret. Fredrik Støbakk fra Bjørnemyr er filmprodusent i det prisvinnende filmselskapet Storm Films som har gjort stor suksess med flere norske filmer.  Han er produsenten bak «Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama». Han er riktig så stolt av storproduksjonen. -Det er en film som passer for hele familien. Du kan ta med bestemor, kjæresten og barna, det blir bra underholdning for enhver, forteller Nesoddingen som har travle dager før premièren går av stabelen førstkommende fredag.

Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama

Slike scener som er et must i sjørøverfilmer lot seg ikke filme i Oslofjorden, men derimot i Thailand. Til tross for dette kan man faktisk få se snutter av sjøen i indre Oslofjord.

Mange har vært involvert i produksjonen for å få til denne spektakulære eventyrfilmen og den har allerede blitt solgt til 73 land. -Dette er en storsatsing i norsk film og den har blitt spilt inn i tre verdensdeler, Asia, Europa og Afrika. Vi skaper jo et helt nytt univers når det ikke er basert på samfunnsrealisme, påpeker Fredrik. Hans interesse for å jobbe med film utviklet seg underveis under studiene. -Jeg var veldig glad i å styre med ting, og var aktiv på Nesodden videregående skole med blant annet russerevy. Veien gikk så videre til Westerdahls og deretter filmskole. Det har blitt til ti år innen TV/filmbransjen for Nesoddingen.

Fredrik Støbakk, nesodden, filmprodusent, storm films, kaptein sabeltann, skatten i lama rama,

Fredrik Støbakk fra Nesodden er filmprodusenten bak filmen og håper på at folk får glede av «Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama» som åpner på fredag.

Fredrik bor nå i Oslo, men hans tilknytning til Nesodden har satt fra seg et spor i filmen. Han har fått med noen klipp tatt fra Nesoddbåten:. -Vi måtte gjøre noen restopptak og det gjorde vi i Oslofjorden. Noen av opptakene ble da gjort fra Nesoddbåten fordi vi trengte klipp av vann i bevegelse sett rett ovenfra, forklarer filmprodusenten som allerede er i gang med nye spennende filmprosjekter.

Hvem skulle tro at Nesoddbåten skulle få en rolle i "Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama"

Hvem skulle tro at Nesoddbåten skulle få en rolle i «Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama».

G I V E A W A Y S !
Er DU Kaptein Sabeltann fan? Nesoddenmagasinet har fått gleden av å dele ut to filmplakater og to GULLMYNTER som har blitt brukt i TV-innspillingen av Kaptein Sabeltann. Kommenter: «Jeg vil ha!» under artikkelen på Facebook og bli med i trekningen! DEL gjerne konkurransen videre til  venner og familie med Kaptein Sabeltann-fans i hus!

Kaptien Sabeltann, gullmynter, konkurranse, giveaways

Vil DU ha kloa i gullmyntene til Kaptein Sabeltann? Bli med i konkurransen ved å gå inn på Nesoddenmagasinets Facebookside for å delta.

Her er traileren til filmen som har premiere på førstkommende fredag:

Her kan du se bakomfilmen, en 45 minutters dokumentarfilm om hvordan Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama ble til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>