Fartsfylt moro på plass i Oslofjorden

Extreme Vannsport AS, Vannscooterutleie, Nesodden, Drøbak

Christian Berggren har sammen med samboer Jane Richvoldsen startet opp Extreme Vannsport AS og kan nå tilby vannscooterutleie i fjorden.

Paret Jane Richvoldsen og Christian Berggren fra Nesodden har nylig startet opp Extreme Vannsport AS som holder til i Drøbak. Det har blitt en stor suksess med storfornøyde kunder og paret er overveldet over responsen: – Vi har fått så mange fine tilbakemeldinger av fornøyde kunder i alle aldersgrupper. Alt i fra familier som storkoser seg ute på fjorden til fartsglade ungdommer. -Det er jo gøy å tilby noe som folk kan glede seg over, smiler Jane.

Nesoddparet startet opp med vannscooterutleie nå i sommer og har foreløpig tre vannscootere som står på hengere slik at de er lett å frakte dit kunden vil bruke dem. -Man kan også hente den selv i Drøbak om man ønsker det, forteller Christian. -Vi leier også ut tilhørende utstyr som våtdrakter og vester, fortsetter han. Extreme Vannsport AS blir de første på Østlandet som kan tilby disse tjenestene og de håper at dette kan gi flere muligheten til å oppleve fjorden på en mer aktiv måte: -Hvis man er en gjeng som spleiser på en dag på fjorden med et par vannscootere så gir det maks uttelling, sier Christian som er dreven vannscooterfører.

Extreme Vannsport AS, Vannscooterutleie, Nesodden, Drøbak

To av vannscooterne som Extreme Vannsport leier ut til både privatpersoner og bedrifter. Man kan leie på timesbasis eller for en hel dag, eller flere, forteller eierne Jane og Christian.

-Hva slags vannscootere har dere?
Den største av dem er en Sea Doo gtx som gjør 95km/t i toppfart, har 155HK, og er egnet like godt på langturer, som til lek. Den er behagelig å kjøre, og med dobbel fjæring i skroget på den cruiser du over bølgene, det er en komfortscooter med tre seter som er fin til langturer eller en dag med familien på sjøen. Vi har også to spark up’er, en tre seter og en to seter. Dette er en lett og leken vannscooter med en enorm akselerasjon. Med en vekt på 170kg og 90hk når den en toppfart på 85km/t. Rask reaksjon på svingradius, samt en kvikk respons på gassen gjør dette til en lett og leken vannscooter, forklarer Christian som er stolt av de tre vannscooterne de har å tilby foreløpig.

Vannscooterutleie, Extreme vannsport AS, Nesodden, Drøbak

Christian og Jane er stolt over å kunne tilby vannscooterutleie i indre Oslofjord, og paret lover at du får en morsom dag på fjorden med en av disse!

Hva er planene for neste sesong?
Våren 2015 starter vi opp med import fra USA på vannscootere. Da vil vi øke utleiedelen til ti vannscootere slik at vi kan leie ut til firmaevents, utdrikningslag, teambuilding, gruppeturer og den slags aktiviteter. For dem som ikke har mulighet til henting tilbyr vi levering mot et ekstra tillegg. Vi ser også for oss at vi vil drive med salg av vannscootere til selveie, forteller Jane.

Fornøyde kunder
Kompisene Fredrik Hines og Peder Håøya er to av de som gleder seg over det nye tilbudet som har ankommet fjorden. -Det var kjempegøy! Jeg har jo sikla etter å teste ut vannscooter i fjorden og så fikk jeg prøve det på Fagerstrand til og med, det hadde jeg ikke regnet med, sier Fredrik storfornøyd. -Vi var en hel gjeng som leide en spark’up og hadde med båt, wakeboard og rumperister som dere kan se i videoen, forteller Peder som ofte bruker fjorden til vannsportaktiviteter. -Vannscooteren var veldig leken, hvis du vrir styret helt om og gir full gass så løfter du hekken opp og man kan hoppe 180 grader rundt, forteller Fredrik ivrig.  Det er flere fordeler med tilbudet, man får frisk luft og oppleve fjorden på en ny måte. -Hvis det er litt bølger så blir det nesten som en god treningsøkt, er gutta enige om som kommer til å leie vannscooter igjen. -Vannscooterne i dag bråker betraktelig mindre enn de gjorde for ti- tyve år siden, forteller gutta. Det er mye mer komfort i tillegg. Guttene er opptatt av sikkerhet og bruker vest når de kjører selv om ikke det påbudt. -Når man ferdes på fjorden så burde man være varsom og vise sjøvett, avslutter de og viser stolt frem videoen de har satt sammen.


Video: Kristoffer Langrind, Claus Gjærde, Joakim Stenslund, Thomas Ramsli, Michael Øien, Odin Nicolaisen, Peder Håøya og Fredrik Hines hadde en morsom dag ute på fjorden utenfor Håøya i indre Oslofjord.

Sikkerhet og ansvar
Jane og Christian har begge inntrykk av at flere er opptatt av å bruke fjorden mer aktivt:
-Brettseiling og wakeboard har vært populært lenge, mens surfing og SUP er relativt nytt som vi tror vil slå an i tillegg til vannscooterkjøring, forteller de. – Fra neste sesong vil det også være mulig å leie surfebrett eller prøve flyboard, fortsetter de. For å kunne leie må man enten ha båtførerbevis eller være født før 1980. – Er man under 16 må man ha med foresatte, understreker paret. Flere aktiviteter i fjorden krever at folk følger gjeldene lover og regler, Extreme vannsport gir nøye instrukser til kundene om regelverket rundt vannscooterkjøring og de tilbyr også gjerne opplæring for nybegynnere. – Sikkerhet kommer alltid først, forsikrer paret.

Extreme Vannsport AS, Vannscooterutleie, Nesodden, Drøbak

-Fortsetter suksessen så vurderer vi å ekspandere med flere gode tilbud, så det er bare å glede seg, føyer paret til. Her på ferietur hvor de selvsagt leide vannscooter.

Extreme vannsport AS, vannscooterutleie, Nesodden, Drøbak
Følg Extreme Vannsport på Facebook her. Benytt sjansen for en fartsfylt dag på fjorden denne sesongen! De har 40% rabatt på utleie ut sesongen og det er virkelig et kupp! :-) Ta kontakt med Extreme vannsport på tlf: 99519954 for mer informasjon om utleie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>